Detingudes dues persones a Lloret de Mar per obligar a una dona a prostituir-se

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Blanes van detenir el passat dia 29 de juny Ralu Claudio F, de 31 anys i Vasilica M, de 33 anys, tots dos veïns de Lloret de Mar, com a presumptes autors d’un delicte de coacció a la prostitució. Els policies de la unitat d’investigació de la comissaria de Blanes van tenir coneixement que una dona hauria viatjat des de Romania a Catalunya, amb la seva filla de dos anys, amb la falsa promesa de treballar com a personal de neteja en un hotel a la localitat de Lloret de Mar.

Una vegada allotjada en un pis de Lloret amb altres compatriotes, van obligar a la dona a treballar, des del mes d’abril passat, com a prostituta en dos clubs sota amenaces de fer-li mal a ella i a la seva filla. La noia havia d’entregar cada dia tots els diners que guanyava en el club per pagar el deute que havia ocasionat el seu viatge.

A més, la dona va veure com els detinguts se li quedaven la seva documentació, la de la seva filla i la targeta del telèfon. Un dels homes vigilava constantment la nena per tenir la dona encara més coaccionada.

Davant d’aquests fets, els agents van iniciar una investigació per tal d’esbrinar qui podria ser l’autor o autors dels fets. El dia 29 de juny tots els indicis van portar als mossos a identificar i detenir a Lloret de Mar Ralu Claudio F i Vasilica M, com unes de les persones que obligaven a la noia a prostituir-se.

La investigació no es dóna per tancada en espera de saber si hi ha més persones implicades en el cas. A part, els mossos després de la detenció d’aquestes persones van recuperar la majoria dels efectes personals de la dona i la seva documentació. Els detinguts, dels quals Ralu Claudio té antecedents, van passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Blanes el dia 1 de juliol.