Una submarinista ha perdut la vida a Tossa de Mar

A les 13.55 hores d’aquest migdia, s’ha rebut l’avís que hi havia una submarinista inconscient a la zona de la Mar Menuda de Tossa de Mar.

Es tracta d’una jove de 24 anys veïna de Cerdanyola del Vallès, per causes que es desconeixen i segons les primeres informacions, mentre realitzava immersió amb un altre company, ha perdut el coneixement.

Aquest company l’ha tret de l’aigua, ràpidament ha donat l’avís, i amb l’ajuda d’un caiac i, després, d’una barca de pesca que en aquell moment hi havien propers l’han portat fins a la platja. Un cop allà, els serveis sanitaris del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) li han estat realitzant sense èxit les tasques de reanimació i, finalment, s’ha confirmat la seva mort.

A banda del SEM que han enviat una ambulància i un helicòpter medicalitzat, s’han desplaçat al lloc dels fets tres dotacions dels Bombers de la Generalitat per donar suport als serveis sanitaris, efectius de la Policia Local i efectius de la policia Judicial dels Mossos d’Esquadra que s’han fet càrrec de les diligències judicials.