Localitzades 5.605 plantes de marihuana en una nau industrial de Vidreres

Foto: Mossos d'Esquadra

Foto: Mossos d’Esquadra

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Santa Coloma de Farners van detenir el dia 12 d’agost a Vidreres un home de 35 anys, de nacionalitat espanyola i vei de Pineda de Mar, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.

Cap a un quart de cinc de la matinada del passat 12 d’agost, els mossos d’esquadra es van desplaçar al pol·lígon industrial de Vidreres ja que hi havia una empresa que podria haver patit un robatori.

Els mossos, amb la col·laboració de l’ajuntament de Vidreres, van comprovar que la porta d’accés d’una nau industrial havia estat forçada i es van disposar a fer les comprovacions pertinents. Una vegada dins van comprovar que els presumptes autors ja havien marxat i van localitzar una plantació enorme de marihuana.

Foto: Mossos d'Esquadra

Foto: Mossos d’Esquadra

Quan va arribar el responsable de l’empresa va manifestar que tenia la droga per finalitats terapèutiques i que li acabaven de sostreure unes 3. 000 plantes, a més de llums i sistemes de ventilació i productes químics.

Davant d’aquests indicis els mossos van demanar una autorització judicial per tal d’entrar i registrar la nau i, després d’obtenir-ne la resposta afirmativa, van localitzar al seu interior un total de 5605 plantes de marihuana en diferents habitacles i diferents estadis de creixement.

També es va trobar tots els estris de cultiu com vitrines, aparells d’aire condicionat, hivernacles de plàstic, làmpades i transformadors elèctrics i diferents factures de venda.

Davant l’evidència es va detenir el responsable de l’empresa com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública, tràfic de drogues.

El detingut, que no té antecedents, va passar el dia 13 d’agost a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.