Els Mossos imputen penalment dos conductors que conduïen ebris i es van accidentar a la Selva

Edifici dels Mossos d'Esquadra a Blanes

Edifici dels Mossos d’Esquadra a Blanes

Agents dels Mossos d’Esquadra van denunciar penalment  dos conductors com a presumptes autors d’un delicte contra la seguretat viària. El primer dels fets va passar cap a tres quarts de vuit del vespre del dia 15 de juliol, quan es va produir un accident de trànsit per sortida de via d’un camió, a la carretera GI-555, al seu punt quilomètric 4, dins el terme municipal de Sils.


Després de comprovar que el conductor no havia patit ferides, els agents van veure que l’home presentava signes evidents de trobar-se sota la influència de les begudes alcohòliques.

En fer-li la prova d’alcoholèmia, va donar un resultat positiu d’1.25 mg d’alcohol per litre d’aire expirat, més de vuit vegades per sobre del límit màxim, que en aquest cas era de 0.15 mil·ligrams per litre en aire expirat.

Els agents van citar el conductor, un home de 42 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Sant Celoni, per tal que es presenti a declarar sobre els fets al jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners.

El segon dels fets va ocórrer cap a les tres de la matinada del dia 16, quan es va produir un altre accident de trànsit per sortida de via, al punt quilomètric 28 de la carretera GI-682, al seu pas pel terme municipal de Tossa de Mar.

El conductor del turisme presentava signes evidents d’anar sota la influència de begudes alcohòliques. Els agents van comprovar que l’home va donar un resultat positiu de 0.91 mg d’alcohol per litre d’aire expirat, més del triple per sobre del límit màxim permès, que en aquest cas era de 0.25 mil·ligrams per litre en aire expirat.
Els agents van citar el conductor, un home de 38 anys, nacionalitat francesa i veí de Tossa de Mar, per tal que es presenti a declarar sobre els fets al jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Blanes.