La veïna de Vidreres Francisca Ribas Budellé compleix 100 anys

L’alcaldessa Ruth Rosique i Francisca Ribas

Francisca Ribas

Francisca Ribas Budellé, que resideix a Vidreres, ha complert aquest 5 d’abril 100 anys envoltada de la seva família, amb una intervenció en directe als Matins de TV3 i amb la visita d’una representació de l’Ajuntament encapçalada per l’alcaldessa, Ruth Rosique i el regidor de Benestar Social, Lluís Ferrer. Francisca Ribas Budellé va néixer fa 100 anys en una casa (cal Sereno) situada al carrer migdia de Vidreres.

Durant la seva vida professional va treballar de modista dedicant-se a la confecció de roba blanca. Té dos fills, 6 nets i 10 besnéts.

Francisca Ribas amb la seva familia i l’alcaldessa

Malgrat que aquests dies està una mica refredada, gaudeix d’un perfecte estat de salut que li permet portar una vida força autònoma. Actualment viu en una casa de l’Avinguda Costa Brava, amb la seva filla.

Coincidint amb el seu centenari, Francisca Ribas, ha visitat aquests dies el col·legi Salvador Espriu a on ha explicat als nens i nenes com era Vidreres quan ella era jove, una xerrada que va despertar una gran atenció i moltes preguntes entre els alumnes.

Edició: JFG – Fotos: La Selva Comunica