Detinguts dos menors per vuit robatoris amb força en establiments comercials de Lloret de Mar

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Blanes van detenir el passat 22 de maig dos menors de nacionalitat romanesa i veïns de Lloret Mar, com a presumptes autors de vuit delictes de robatoris amb força, dos d’ells en grau de temptativa.

Durant 15 dies del mes d’abril d’enguany es van cometre vuit robatoris amb força en diferents establiments de la població de Lloret de Mar. Entre aquests establiments hi havia botigues de souvenirs, supermercats i petits comerços.

El modus operandi dels autors sempre era el mateix. Escalaven des del carrer fins a la part superior dels establiments, fent ús del mobiliari urbà (canonades, tendals, etc), i un cop a dalt i on ja no podien ser vistos, forçaven la part superior dels terrats per tal d’accedir als locals.

Un cop a l’interior sostreien diners i material fàcil de revendre, com ordinadors portàtils, rellotges, moneders i penjolls. Fins i tot, agafaven bosses de l’establiment per poder portar el material robat.

Arran tots aquests fets, els mossos van iniciar una investigació per tal d’esbrinar l’autoria dels robatoris. Finalment, el passat 22 de maig es va detenir dos menors com a presumptes autors de vuit robatoris amb força a l’interior d’establiments, dos d’ells en grau de temptativa La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.

Els detinguts van quedar en llibertat després de declarar a la Comissaria i van ser lliurats als seus pares o tutors legals, i properament seran citats a declarar davant la Fiscalia de Menors.