Els Mossos d’Esquadra detenen sis homes per robatoris amb violència a Lloret de Mar

Agents dels Mossos d’Esquadra de la Selva Litoral (Blanes) juntament amb la policia local de Lloret de Mar, van detenir el passat 20 d’octubre, quatre homes, d’entre 24 i 30 anys d’edat, de nacionalitat marroquina i veïns d’Arbúcies, com a presumptes autors d’un robatori amb violència i intimidació i un delicte d’atemptat als agents de l’autoritat.

La matinada del passat 20 d’octubre es va produir un robatori amb violència en un carrer de Lloret Mar. Quatre joves van agredir un home i li van sostreure un telèfon mòbil, uns auriculars i 300 euros. Immediatament es va muntar un dispositiu policial conjuntament amb la policia local de Lloret de Mar que va permetre, poc després, localitzar i detenir als presumptes autors del robatori.

Un dels lladres va posar molta resistència en el moment de la seva detenció. Per aquest motiu, també se l’imputa un delicte d’atemptat als agents de l’autoritat. Els detinguts, amb antecedents, van passar el dia 23 d’octubre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Blanes, el qual va decretar l’ingrés a presó de tres d’ells.

Detingut per sostreure la bossa de mà a una dona

Agents dels Mossos d’Esquadra van detenir el passat 16 d’octubre, un home de 24 anys, de nacionalitat gambiana i veí de Lloret de Mar, com a presumpte autor d’un robatori amb violència. Els fets van succeir a dos quarts de tres de la matinada del dia 16 d’octubre, quan una turista danesa va patir un robatori amb violència i intimidació en un carrer de la població de Lloret de Mar.

La víctima es trobava caminant per la zona del centre de la població direcció al seu allotjament quan un home la va agafar per darrera, la va amenaçar i li va sostreure la bossa de mà. Poc després, una dotació policial va localitzar i detenir al presumpte autor del robatori.

El detingut va passar el dia 18 d’octubre a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Blanes, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Detingut per sostreure amb violència un telèfon mòbil

Agents dels Mossos d’Esquadra van detenir el 17 d’octubre un home de 24 anys, de nacionalitat txadiana i veí de Lloret de Mar, com a presumpte autor d’un robatori amb violència i intimidació. Els fets es remunten al passat 5 d’octubre quan es va produir un robatori amb violència en un carrer de Lloret de Mar. Un home va assaltar violentament una dona, causant-li ferides lleus, i li va sostreure un telèfon mòbil.

Arran aquests fets es va iniciar una investigació que va concloure el passat 17 d’octubre amb la detenció del presumpte autor dels fets. El detingut va passar el 19 d’octubre a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Blanes, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.