Ingressen a presó dos veïns de Pineda de Mar per tràfic de drogues

Viviendas de la barriada del Carme de Pineda

Vivendes del barri del Carme de Pineda

Agents de Mossos d’Esquadra de la comissaria d’ Arenys de Mar en col·laboració amb la policia local de Pineda de Mar han detingut dos homes com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública en la seva vessant de tràfic de drogues.

La investigació dels fets es va iniciar el mes de maig d’enguany, quan els agents van tenir coneixement que en un domicili particular del barri del Carme de Pineda de Mar, es podria estar venent substàncies estupefaents de manera habitual i continuada. Les informacions rebudes apuntaven que habitualment entrava i sortia gent de l’immoble, que no vivia en aquell edifici i alguns d’ells eren toxicòmans del poble, que probablement s’hi adreçaven per tal de comprar drogues.

Els agents van iniciar un seguit de vigilàncies i seguiments encaminats a contrastar la informació rebuda i a detenir els presumptes traficants. La investigació i les gestions dutes a terme van culminar el passat 4 de juliol.

Els agents van realitzar una entrada i registre en el domicili dels dos detinguts, en el qual hi van trobar 25 paperines d’heroïna, 2 peces d’haixix, 5 bosses de marihuana, dues balances de precisió i substàncies de tall. El valor de la droga comissada pels agents tindria un valor al mercat il·lícit de 2.000 euros.

Els detinguts són dos homes, de 31 i 37 anys, de nacionalitat gambiana i veïns de Pineda de Mar. Un dels dos homes té dos antecedents per delictes de la mateixa tipologia i ha estat denunciat en diverses ocasions per tinença de substàncies a la via pública.

Els arrestats van passar a disposició judicial el passat dissabte 6 de juliol davant del Jutjat d‘Instrucció en funcions de guàrdia d’Arenys de Mar, que en va decretar l’ingrés a centre penitenciaria per a tots dos.