Malgrat de Mar desenvolupa una campanya per suprimir barreres arquitectòniques

Foto: Ajuntament de Malgrat

Foto: Ajuntament de Malgrat

Els serveis municipals de Malgrat de Mar han adaptat les cantonades del carrer de Badalona amb doctor Marañón i Caracas per fer-les accessibles. Per adaptar-les, ha calgut ampliar-les, ja que aquestes cantonades no disposaven de l’espai suficient, i en afegitó s’ha col·locat formigó de color vermell. Les obres s’han enllestit aquest matí.

Aquesta obra s’inclou dins la campanya que la regidoria d’Obra Pública, Serveis i Platges va posar en marxa fa més de quatre mesos per fer un poble totalment accessible per als vianants amb l’adaptació i millora de voreres, que dificultaven l’accessibilitat a persones amb mobilitat reduïda. Aquest projecte, dividit en diferents actuacions, traça diversos itineraris que permeten anar d’un indret a un altre del poble amb una mobilitat fluïda.

Foto: ajuntament de Malgrat

Foto: ajuntament de Malgrat

El regidor d’Obra Pública, Serveis i Platges, Joan Mercader, ha explicat que aquest arranjament «ha donat pas a un itinerari accessible per anar a la Plaça de la família Maristany i l’equipament de la Llar d’Infants Municipal Els Fesolets».

La propera actuació, que tindrà lloc abans de l’inici del proper curs escolar al setembre, la creació de 8 rampes i 4 passos de vianants al carrer de Mossén Fèlix Paradeda cantonada amb l’avinguda de Tarragona, a davant de l’Institut Ramon Turró i Darder.