Santa Coloma de Farners sancionarà la col·locació de cartells en el mobiliari urbà

Carrer Noguer de Santa Coloma de Farners

Carrer Noguer de Santa Coloma de Farners

Des de fa temps, les ordenances municipals de Santa Coloma de Farners prohibeixen enganxar cartells a qualsevol element del mobiliari urbà de la ciutat i des de l’Ajuntament s’han realitzat una gran quantitat d’avisos a empreses, entitats i ciutadans d’aquesta prohibició.

Cada vegada són més les empreses o associacions que utilitzen aquests canals per difondre els seus serveis o actes, amb el conseqüent augment dels recursos públics que cal destinar a la retirada dels cartells i a la neteja de l’espai públic.

És per això que a partir del proper mes de juny s’ha donat ordre als serveis municipals de la retirada immediata de tots els cartells que es trobin enganxats a qualsevol element del mobiliari urbà de la ciutat. També, es procedirà a sancionar els propietaris, particuñars o entitats, dels cartells tal i com marquen les ordenances municipals.

Des de l’Ajuntament es confia que d’aquesta manera millori la imatge i neteja dels espais públics i poder dedicar els esforços a altres prioritats que hi ha en aquest moment al municipi.