L’Ajuntament de Blanes i la Fundació Turística Santa Susanna signen un conveni per promocionar la Ciutat Esportiva

Josep Marigó i Joan Campolier, avui a la Ciutat Esportiva de Blanes

Josep Marigó i Joan Campolier, avui a la Ciutat Esportiva de Blanes

L’alcalde de Blanes, Josep Marigó, i el president de la Fundació Turística de Santa Susanna, Joan Campolier, han signat avui al migdia un conveni de col·laboració per a la comercialització de la Ciutat Esportiva de Blanes (CEB). L’acte ha tingut lloc al mateix equipament esportiu, i ha comptat amb la participació de diversos empresaris turístics de Santa Susanna.

La Fundació Turística de Santa Susanna és una entitat sense ànim de lucre formada per l’Ajuntament d’aquesta localitat i el sector turístic. El seu principal objectiu és vetllar per la imatge i la millora del desenvolupament del sector turístic mitjançant l’execució d’accions orientades a la promoció turística conjunta del destí de Santa Susanna.

L’objectiu de la Fundació Turística de Santa Susanna al signar el conveni és poder incentivar i promoure la creació de paquets turístics que promocionin el turisme esportiu, adreçats tant als visitants nacionals i estatals com internacionals. Els establiments membres de la Fundació podran oferir als seus grups de clients la utilització tant de la CEB com dels dos camps de futbol de Blanes a preus més atractius durant la seva estada als establiments de Santa Susanna.

Moment de la firma del conveni

Moment de la firma del conveni

Actualment formen part de la Fundació Turística de Santa Susanna un total de 20 patrons, units sota l’objectiu comú d’assegurar el desenvolupament turístic d’aquest municipi del Maresme, així com la protecció del medi ambient i emprendre iniciatives i projectes en benefici dels interessos generals i turístics de la localitat. En total, els establiments turístics d’aquesta població ofereixen unes 13.000 places hoteleres.

Descomptes per utilitzat la Ciutat Esportiva

El conveni tindrà una vigència d’un any a partir de la signatura que s’ha fet aquest mes de maig, i es podrà prorrogar sempre i quan les dues parts estiguin d’acord. El principal avantatge d’aquest

Pista blava de la Ciutat Esportvia

Pista blava de la Ciutat Esportvia

conveni per a la Fundació Turística de Santa Susanna és que l’Ajuntament de Blanes aplicarà un descompte del 25% en els preus dels lloguers de les instal·lacions de la Ciutat Esportiva Blanes i dels dos camps de futbol municipals (Ca la Guido i Mas Borell), segons es recullen a l’ordenança fiscal vigent actualment.

El personal de la CEB serà qui s’encarregarà de centralitzar la gestió de les reserves de les instal·lacions esportives. D’aquesta manera, per poder fer els packs de comercialització que incloguin la utilització de la CEB o dels camps de futbol, els establiments de la Fundació contactaran directament amb la Ciutat Esportiva Blanes per comprovar la disponibilitat de l’espai a reservar. Els establiments interessats podran demanar un pressupost del què costa el lloguer de la instal·lació, que se’ls facilitarà en un termini màxim de 24 hores.

Una altra qüestió que també inclou el conveni és que tant l’Ajuntament de Blanes com la Fundació Turística de Santa Susanna i els seus membres en particular podran proposar-se mútuament participar de manera conjunta en la presentació de candidatures a grans esdeveniments esportius.

Fins el moment, des que la CEB es va posar en marxa el febrer de 2011, aquestes instal·lacions ja han acollit nombrosos esdeveniments esportius de primera línia, com la fase final de la Copa del Rei d’Hoquei, el Campionat Europeu de Patinatge Artístic, els Campionats de Catalunya ACELL-Special Olympics o bé el Campionat d’Espanya de Twirling, entre d’altres.