L’Ajuntament de Lloret inicia la campanya de visites programades als establiments d’oci nocturn

discoEl proper mes de juny, l’Ajuntament de Lloret de Mar, a través de la policia local, posarà en marxa una campanya de visites programades als diferents establiments d’oci nocturn de la localitat. L’objectiu, en paraules de Jordi Martinez, regidor de Seguretat Ciutadana, «és garantir la seguretat de les persones als establiments d’oci nocturn i vetllar per una activitat empresarial responsable comprovant que s’adapten als requeriments de les normatives existents».

El regidor va subrratllar que «no es tracta, per tant, d’inspeccions de caire sancionador sinó preventiu. Però, si els agents detecten deficiències greus, s’aplicarà la normativa». La campanya es centrarà principalment en les mesures de seguretat antiincendis i d’evacuació, i es portarà a terme inicialment als establiments més propers a l’avinguda Just Marlès, zona de més concentració d’establiments d’oci nocturn, per estendre’s després a la resta dels locals de la zona d’oci nocturn.

Aquesta campanya forma part del pla d’accions per complir les competències en matèria d’inspecció d’establiments i espectacles l’any 2010 i forma part del conjunt de mesures adoptades pel consistori per millorar la qualitat de l’oferta d’oci a la localitat. Amb la iniciativa que ara es posa en marxa, es pretén facilitar la comunicació entre la Policia Local i els empresaris del sector per tal d’assolir aquest objectiu.