Lloret de Mar destinarà enguany 50.000 euros per subvencionar les entitats locals

Ajuntament de Lloret de Mar

Ajuntament de Lloret de Mar

L’equip de govern de Lloret de Mar ha aprovat les bases per a concedir subvencions a les entitats sense ànim de lucre. Com fa cada any, ha establert els criteris per a costejar activitats d’interés públic o social que tinguin lloc durant el 2013. La quantitat pressupostada no varia respecte l’anterior i puja 50.000 euros, a repartir entre els diferents projectes que es presentin, ja siguin de caire cultural, esportiu o per al jovent.

La tècnica de Participació Ciutadana, Fina Vieta, assenyala que es tracta d’activitats que van a càrrec d’entitats sense ànim de lucre. Projectes que contribueixen a la millora de la societat i que tenen com a objectiu el bé comú o general.

El número d’associacions que demanen subvenció a l’Ajuntament per a fer una activitat o projecte depén de cada any, però sol rondar les 25.

Després que la Junta de Govern Local hagi aprovat les bases per a concedir subvencions, s’han obert dos períodes que són simultanis en el temps. D’una banda, el termini de presentació d’al·legacions, que acaba demà 21 de maig. I de l’altra, la presentació de sol·licituds, que finalitza el proper 27 de maig.

Text: Nova Radio Lloret

Les entitats interessades tenen tota la informació a la pàgina web de l’Ajuntament, en l’apartat de Participació Ciutadana. Allà, a més de les bases, trobaran els models que cal omplir, juntament amb la sol·licitud corresponent, per a presentar-ho tot plegat a l’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana.