Arbúcies i Breda se sumen al projecte nacional de la CUP

cup-60553Les Assemblees d’Arbúcies i Breda se sumen al projecte nacional de la Candidatura d’Unitat Popular (CUP). Amb aquestes ja són 7, al costat de les CUP de Cardedeu, Sant Celoni, Santa Maria i Sant Esteve de Palautordera i del MALL de Llinars del Vallès, les assembees del Baix Montseny que es coordinen en l’òrgan territorial de la formació independentista.

L’Assemblea Local de Breda i la CUPA d’Arbúcies han decidit incorporar-se a l’Assemblea Territorial del Vallès Oriental – Baix Montseny, on a més de les assemblees del Baix Montseny es troben les CUP de Granollers, la Garriga, Caldes de Montbui i Independents per Mollet. Amb aquesta decisió deixen palesa la voluntat d’ambdues candidatures de reforçar el marc comarcal del Baix Montseny, així com el compromís de les CUP de trencar amb el marc provincial que ens imposa l’estat espanyol.

La CUPA és una candidatura municipalista, sorgida de l’Assemblea de Catalunya que porta treballant 34 anys a Arbúcies. La situació social i nacional ha conduit la candidatura a prendre la decisió d’enfortir el moviment entrant a formar part de la CUP, l’única candidatura nacional que s’emmarca en el projecte polític de la Unitat Popular.

El diputat de la CUP Quim Arrufat

El diputat de la CUP Quim Arrufat

El diputat al Parlament per la CUP, Quim Arrufat, serà aquest divendres 17 de maig a 2/8 del vespre a la Llar del Jubilat d’Arbúcies on es farà la presentació formal de la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) d’aquest municipi

L’Assemblea de Breda és fruit del treball d’un grup de suport a la campanya de la CUP-AE a les eleccions al Parlament. La manca d’una força política d’esquerres a Breda, disposada a canviar les formes de fer política i amb l’objectiu clar de cobrir les necessitats reals del municipi ha motivat l’impuls del projecte. Les persones que integren la CUP de Breda provenen de diferents lluites i plataformes a nivell social i polític l’ANC, ARRAN, i lluites en defensa de la sanitat pública.

Text: www.llibertat.cat