Es constitueixen les juntes locals del PPC de Santa Coloma i Caldes de Malavella

Membres de l'agrupació del PPC a Sana Coloma de Farners

Membres de l’agrupació del PPC a Sana Coloma de Farners

Les assemblees locals del Partit Popular de Catalunya (PPC) de Santa Coloma de Farners i de Caldes de Malavella han escollit a respectivament Imma Viader i a Esteban Villa nous president locals.

A l’acte de constitució hi han assistit els respectius regidors, Jaume Fontanet i Elisabeth Mesa, regidors de Santa Coloma de Farners i Caldes de Malavella, respectivament, així com membres de la direcció del PPC de Girona, com el secretari general provincial, Manel Escobar, o l’adjunt al President, Martí Forest.

Des de Santa Coloma de Farners, Imma Viader, que és la secretària d’acció sectorial del PPC de Girona des de l’últim congrés provincial, ha destacat que «la constitució d’aquesta junta local és una mostra més de que el PPC de Girona avança i s’enforteix per donar resposta a allò que realment

Membres de l'agrupació del PPC de Caldes de Malavella

Membres de l’agrupació del PPC de Caldes de Malavella

preocupa als ciutadans». Segons Viader «hem d’escoltar els veïns per fer arribar les seves necessitats als nostres representants polítics que són els encarregats de treballar per solucionar els problemes».

Des de Caldes de Malavella, Esteban Villa, ha manifestat que «la nostra regidora a l’Ajuntament de Caldes està fent molt bona feina i el principal objectiu d’aquesta junta local que neix avui és recolzar-la i consolidar una pinya al voltant del representant que tenim al consistori per treballar amb més força en favor de Caldes i dels seus veïns». Per Villa «és important comptar amb una estructura oficialitzada i consolidada com és aquesta junta local perquè el PPC es faci més visible i tingui més força».