El Teatre Casino La Unió de Vidreres va acollir la 13a Guitarrada, especial rock català


L’acte, que es va celebrar el passat diumenge dia 28 al migdia, va reunir més de 50 guitarristes d’entre 8 i 16 anys provinents d’escoles de música de Barcelona, Girona, Figueres, Olot, Torroella de Montgrí, Sta. Coloma de Farners i Vidreres.

Van interpretar cançons dels grups més populars del Rock Català com Lax’n’Busto, Sau o Els Pets, que forman part del repertori de cançons que han estat preparant al llarg del curs i en també en les colònies que s’organitzen prèviament al concert.

L’acte organitzat per l’Ajuntament de Vidreres amb la col•laboració de l’Escola Municipal de Música Josep Carbó i l’Associació musical “La Guitarrada de les comarques gironines” va ser tot un èxit tant d’assistència com de participants, omplint d’un ambient festiu i musical tot el teatre.

L’acte va comptar amb la presència de la regidora de cultura de l’Ajuntament de Vidreres, Genoveva Mor, que va destacar el gran ambient que desprenia tota la trobada i el gran esforç i talent de tots els participants. També va agrair a totes les persones que han fet possible aquest concert a Vidreres.