Nou període d’inscripcions dels cursos de català de Lloret de Mar

Els cursos de català organitzats pel Consorci per a la Normalització Lingü.stica acullen un nombre creixent d’aprenents. Així, durant el curs escolar 2009-2010, l’Oficina de Català de Lloret de Mar va inscriure més de 1.500 alumnes, repartits en 62 cursos. El fet que a la població hi resideixin persones d’orígens tan diversos fa que la diversitat a les aules sigui la tònica predominant.

 

Així, a part d’alumnes nascuts a Catalunya o a la resta de l’Estat espanyol, als cursos de català hi assisteixen persones provinents d’una gran varietat de països: Argentina, Gàmbia, Índia, Marroc, Uruguai, Romania, Colòmbia i Rússia entre molts altres. Les inscripcions per als nous cursos es podran fer a l’Oficina de Català del 10 al 22 de setembre, els matins de dilluns a divendres de 10 a 14 h i les tardes de dimarts i dijous de 15.30 a 18 h.

Les places són limitades. L’alumnat antic, com l’any passat, disposa d’uns dies previs al període general per assegurar-se la plaça als cursos. Així, els alumnes antics ja poden inscriure’s a partir del 6 de setembre. Per obtenir més informació sobre els cursos presencials, així com també dels cursos a distància i en línia (www.parla.cat) es pot anar directament a l’Oficina de Català (edifici de l’Antic Sindicat: carrer de Sant Pere, 36, 1r pis), trucar al telèfon (972 36 18 34) o bé escriure a l’adreça electrònica (lloret@cpnl.cat). També es poden consultar els webs www.lloret.cat i www.cpnl.cat.