Els grups de l’oposició de Sils demanen més policies locals

Els grups de l’oposició del municipi de Sils AMS, ICV-EUiA, CiU, PP, UpS han elaborat un comunitat en el que demanen més efectius de la policia local arran de l’agressió que va patir un agent. Explican que «en diversos plens municipals i comissions informatives hem reiterat la nostra opinió critica per les condicions en que es dona el servei de la policia local».

El grup demanen que es millori el servei «per tenir més seguretat ciutadana i que els agents no hagin de fer el servei tot sols».

El passat dilluns un agent va resultar contusionat en enfrontar-se sol a un presumpte delinqüent que, fent-se passar per inspector del gas, habia entrat a diversos domicilis del centre del poble.

Per aquets motius els partits de l’oposició «volem agrair públicament la entrega i el bon servei del cos de la Policia de Sils». També, «demanem una reunió urgent amb l’alcalde per que es posin en marxa de forma in mediata mesures que permetin millorar el servei públic i la seguretat dels agents de la Polici».