El Partit Popular constitueix la Junta de Noves Generacions de Maçanet de la Selva

Membres de les NNGG del PPC de Maçanet de la Selva i de Blanes

Membres de les NNGG del PPC de Maçanet de la Selva i de Blanes

El PPC de Girona ha començat pels joves el procés de renovació i constitució de noves juntes locals de les comarques gironines. De moment, aquesta tarda s’ha constituït la junta local de Noves Generacions (NGG) de Maçanet de la Selva i s’ha escollit com a president de la mateixa a Joan Carles Barbé, un estudiant de 18 anys molt vinculat al teixit associatiu de Maçanet de la Selva.

El president de la junta local, Joan Carles Barbé, ha animat als joves a «treballar per uns ideals, a no quedar-se a casa, a intentar canviar tot allò que no els agradi i a contribuir a solucionar els problemes dels joves i dels grans des de Maçanet». Per Barbé «els joves tenim un paper clau en la regeneració de la política, una regeneració més necessària que mai per contribuir a guanyar-se la confiança dels ciutadans».

La junta local de Maçanet és la segona de NNGG que es constitueix a Girona, després de la de Blanes que ja funciona des de fa un any. En aquest sentit, l’acte d’aquesta tarda ha comptat amb la presència del president de NNGG de Blanes i President de la Comissió de Joventut del PPC de Girona, Nicolàs Alcàntara, i de Mar Llambí, membre de NNGG de Blanes i secretària de l’Àrea de Formació del partit a Girona.

Les Noves Generacions del PPC de Girona es van posar a treballar activament des del Congrés Provincial del partit que es va celebrar l’estiu a Girona, per encoratjar els joves del PPC a participar de la vida política per contribuir al canvi. Precisament el proper mes de març es celebrarà a Girona el Campus de Noves Generacions del PPC. L’acte també ha comptat amb la presència de la vicesecretaria d’organització de Noves Generacions de PPC, Elisabet Ortega.

El regidor del PPC de Maçanet de la Selva, Fernando Maqueda, també ha estat present aquest tarda a la constitució de la junta al costat d’altres membres de la direcció del PPC de Girona.