26 carrosses participaran a la rua de Carnestoltes de Santa Coloma de Farners

Cartell del Carnestoltes 2013

Cartell del Carnestoltes 2013

Els actes de carnestoltes a Santa Coloma de Farners començaran el divendres, 8 de febrer, les 21 hores a la Plaça Farners amb una concentració/concurs de Carrosses.

Dos hores després, tindrà lloc l’arribada de Sa Majestat el Rei Carnestoltes i es farà la lectura del Pregó del Manifest.

Seguidament hi haurà l’inici de la 3a Rua Nocturna. A les 0 hores al Poliesportiu de la Nòria es farà una Macro Festa/Concurs de disfresses.

El dissabte dia 9 els actes començaran a la tarda amb la Gran Rua de Carnestoltes que sortirà del pavelló dels Saioners i recorrerà els principals carrers de la ciutat. Participaran 26 carrosses i es preveu que desfilaran unes 1.300 persones. La rua finalitzarà al pavelló de la Nòria a on es farà el lliurament de premis i tindrà lloc un ball i animació infantil. Hi haurà premis de 300, 200 i 100 euros per a les millors carrosses.

A la nit, al pavelló de la Nòria, es farà sopar i ball de carnestoltes amb 13 colles apuntades, la qual cosa representa més de 200 participants. També hi haurà concurs de disfresses i coreografies amb 3 premis a les millors comparses.

Diumenge a la tarda, el pavelló de la Nòria acollirà el carnestoltes infantil i una xocolatada. Seguidament, es farà una passarel·la/concurs infantil de disfresses amb 4 categories, fins a 13 anys. Es donaran premis a la millor disfressa i la més original. Per acabar la festa es farà una sessió de discomòbil.

La festa de carnestoltes està organitzada per l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners amb la col·laboració de la Sega 1640, l’Associació de comerç i el comerç i l’hostaleria local.

També ha tingut una bona resposta el sopar i ball de carnestoltes que es farà la nit de dissabte amb 13 colles apuntades la qual cosa representa més de 200 participants.