En marxa el Coworking Maçanet de la Selva Espai 17412

Rubén García – Ajuntament de Maçanet de la Selva

L’Ajuntament de Maçanet de la Selva ja ha inaugurat el Coworking Maçanet de la Selva Espai 17412, que permetrà acollir a una vintena d’emprenedors i petites empreses. L’acte ha tingut lloc aquest divendres, amb una jornada de portes obertes en què hi han assistit veïns del municipi.

«Aquest és un espai que s’emmarca dins les actuacions previstes a la promoció econòmica de l’Ajuntament, donant suport al comerç, treballant amb els serveis, consolidant els polígons.

Amb TELEGRAM rebràs al teu mòbil les nostres notícies a l’instant. Clica aquí i segueix-nos:  t.me/blanesaldia

Aquest espai ens permet posar disposició un servei als emprenedors i autònoms que volen quedar-se a Maçanet a desenvolupar la seva tasca professional», va explicar l’alcaldessa, Natàlia Figueras.

Rubén García – Ajuntament de Maçanet de la Selva

L’edifici, de 700 m2 i tres plantes, està reformat per una empresa maçanetenca i ha tingut un cost de 100.000 euros, dels quals la Diputació de Girona n’ha subvencionat 13.624,54 euros i els fons Next Generation, 29.432 euros en matèria d’accessibilitat.

L’espai de treball cooperatiu disposa de diversos espais compartits de treball, sales de reunió i una sala de formació. La tercera planta es deixa a disposició de l’empresa que gestionarà l’espai perquè l’adapti en funció de les seves necessitats.

Actualment, el procediment de licitació està tancat. A l’espera d’adjudicar la gestió del dia a dia del Coworking es posarà en funcionament pròximament a través de la empresa que ha guanyat la concessió per set anys.

Rubén García – Ajuntament de Maçanet de la Selva

A finals de 2019, l’Ajuntament de Maçanet de la Selva va detectar, a través d’un estudi realitzat per la Diputació de Girona, que al municipi li mancava un espai que permetés la dinamització i creació d’empreses. Vist aquesta mancança, es va iniciar el projecte de creació d’un coworking al municipi, amb la col·laboració de Selva Emprèn i el departament de Promoció econòmica de la Diputació de Girona.

El municipi de Maçanet de la Selva és conegut per la seva activitat econòmica en els polígons industrials, amb el Polígon de Puigtió i el Polígon de Fontanilles i el seu teixit comercial.