L’empresa de recollida de residus Nora incrementa els serveis per combatre el Covid-19

Consell Comarcal de la Selva

L’empresa comarcal de gestió de residus Nora, SA col·labora en el combat comú contra el Covid-19. Per això, l’empresa selvatana ha incrementat els seus serveis amb l’objectiu d’evitar contagis a la població.

Entre les mesures que s’han adoptat hi ha l’increment dels rentats de carrers amb aigua a pressió i l’augment de l’aplicació de desinfectants en els rentats de contenidors.

L’empresa, que presta servei a la major part de municipis de la comarca de la Selva, ha adaptat els serveis a les actuals circumstàncies. Així s’han reorganitzat les rutes de recollida i s’han incrementat els serveis oferts als centres hospitalaris.

Pel que fa a la prevenció de riscos entre els propis treballadors, s’introdueixen protocols d’higiene i es mantenen fixos els grups de treball.

Amb tot, i per completar l’efecte d’aquestes mesures, cal que la població actuï amb sentit comú a l’hora d’utilitzar els serveis de recollida. Entre les recomanacions que se’ns fan hi ha les següents:

1.- Reduir l’ús de serveis no imprescindibles, com ara la recollida de trastos i el servei de deixalleria.
2.- Assegurar-se que aquests serveis es mantenen actius en els seus municipis.
3.- Emprar guants a l’hora de dipositar els residus a l’interior dels contenidors.
Guardar el torn per accedir a l’interior de les deixalleries.

 

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

📢 INFORMACIÓ 📢 Dilluns es va activar el nou protocol de neteja viària adequat a les necessitats actuals. El Servei de Neteja Viària realitza diàriament actuacions de desinfecció de carrers i espais públics, donant prioritat a aquells que poden ser un punt elevat de contagi de #covid_19 com per exemple l’Hospital Comarcal o els CAPs. Aquest protocol es mantindrà activat mentre duri l’estat d’alarma, i s’adequarà sempre que calgui a les necessitats i prioritats del moment. ♻ Seguim treballant per la ciutadania. Moltes gràcies ♻ #blanes #ajuntamentdeblanes #neteja #netejaviaria #joemquedoacasa

Una publicación compartida de Residus i Neteja Blanes (@residus_blanes) el