Ciutadans confirma Alfonso Sánchez com a candidat a l’alcaldia de Tossa de Mar

Alfonso Sánchez

Ciutadans (Cs) ha confirmat Alfonso Sánchez com a candidat a l’alcaldia de Tossa de Mar en les pròximes eleccions municipals. 

Sánchez té 32 anys i és informàtic. Va estudiar enginyeria informàtica de gestió a la Universitat de Girona. Per mitjà d’un programa de nous talents va entrar a formar part d’una multinacional de consultoria tecnològica en la que treballava de programador sènior especialitzat en Java i Javascript.

Actualment, s’està formant en Ciències Polítiques. Inscrit a Cs des del 2010, és membre de la comissió de garanties del partit i diputat al Parlament de Catalunya, vicepresident de la comissió de Polítiques Digitals i Administració Pública i membre de les comissions de Salut, Interior, Joventut i Peticions. Especialitzat en mobilitat sostenible i energies renovables.

El candidat taronja ha indicat que «els nostres compromisos els propers quatre anys són la creació de llocs de treball i la recuperació de l’atractiu turístic perquè Tossa torni a estar en el lloc que li correspon». A més, ha afirmat que Ciutadans representa «un canvi evident que permetrà implantar polítiques de ciutadans lliures i iguals» i és «l’única opció per derrotar el clientelisme dels partits que han estat governant fins ara».

Cs no té representació a l’Ajuntament de Tossa. En les eleccions municipals de 2015 va aconseguir 146 vots, el 5,5% de percentatge.