Nou asfalt pel carrer Costa Brava de Vidreres

L’equip de govern de l’Ajuntament de Vidreres durà a terme la pavimentació de la segona fase del carrer Costa Brava aquesta setmana , segons ha avançat l’alcalde, Jordi Camps. Concretament, aquesta actuació es farà avui dia 13 i demà divendres. En aquest sentit, l’alcalde ja ha avançat que amb motiu de la pavimentació del tram restant del carrer Costa Brava, quedarà tancat el tràfic des del carrer Migdia fins al pas de vianants del Col•legi Sant Iscle.

 

Amb tot, Camps ha assegurat que el pàrquing de la rotonda del tractor serà accessible durant els dos dies que aquest carrer estigui tancat. Al igual que es va fer en la primera fase d’asfaltatge, aquest tancament es produirà en el menor temps possible, tal com ha informat Camps. En aquesta ocasió, el carrer Costa Brava estarà tancat durant 48 hores, els dies 13 i 14 de setembre, per motius d’eficiència i estalvi en el procés de fressat i asfaltatge.

L’alcalde de Vidreres reconeix que aquestes obres d’asfaltatge poden ocasionar molèsties i ha agraït ja per endavant la comprensió que hauran de tenir els ciutadans durant aquests dos dies. La primera fase finalitzada al mes de març Tal com ja va confirmar el mateix alcalde i el primer tinent d’alcalde al seu dia, Eduard Adrobau, l’actuació del carrer Costa Brava serà una realitat en els propers dies pel poble de Vidreres gràcies a les millores que es van aconseguir amb l’empresa que va realitzar l’asfaltatge del camí de les Boires. En aquest sentit, ambdós representants municipals ja van explicar al seu dia que se’ls havia ofert uns quants metres lineals més com a millores i que s’aprofitarien molt bé.

Tal com han informat els dos representants municipals, aquestes millores es van assolir en el concurs d’asfaltatge del camí de les Boires i les posteriors negociacions de pagament a curt termini que pot realitzar el consistori vidrerenc. Des del primer dia, l’actual equip de govern té present que s’ha de millorar el carrer Costa Brava, però es restava a l’espera que es definís què es volia fer. Així, gràcies a les millores que es van poder aconseguir es realitzaran, al carrer Costa Brava, els treballs de: fresar el camí, aglomerar-lo i pintar-lo, sense cap cost per als vidrerencs.

Aquesta és una mesura provisional i completament gratuïta a l’espera que es defineixi quin projecte es vol realitzar a aquest emblemàtic carrer, tal com diu el regidor d’urbanisme, Eduard Adrobau. L’alcalde de Vidreres, a més, ha avançat que des del consistori es faran altres actuacions com l’arranjament de les voreres i pintar les diverses zones d’aparcament.

Millora d’espais municipals

D’altra banda, Adrobau ha assenyalat que durant els propers mesos s’arreglaran els trams de vorera més afectats d’aquest carrer, i es començarà a treballar en el replantejament de les zones verdes per tenir una visió més harmònica del municipi. L’alcalde de Vidreres, Jordi Camps, i el primer tinent d’alcalde, Eduard Adrobau, assenyalen que, tal com ja varen avançar al seu dia quan varen entrar a l’Ajuntament de Vidreres, les prioritats del seu equip de govern “són les de millorar el poble amb centenars de petites actuacions, entre les quals hi ha la de millorar la imatge del conjunt de Vidreres”. Cal recordar que el passat mes de febrer, l’equip de govern va inaugurar la nova rotonda d’entrada al poble venint per la N-II i que, pròximament, s’iniciaran les obres de l’Antic Escorxador, que milloraran considerablement l’entrada per la banda de la carretera de Lloret de Mar.