S’inicien les obres de la plaça Pere Torrent de Lloret de Mar

Imatge virtual de la plaça / Ajuntament de Lloret de Mar

L’Ajuntament de Lloret de Mar va iniciar la dilluns les obres de remodelació i millora de la plaça Pere Torrent, ubicada a l’Av. Just Marlès, una de les principals vies de la ciutat. Una de les primeres actuacions serà l’enderroc de les graderies actualment existents.

El projecte de remodelació i millora, amb un pressupost aproximat de 698.000 euros, donarà més visibilitat a la Casa de Cultura, un edifici arquitectònicament singular, i convertirà la plaça en un espai més amable, incorporant un parc infantil, nou mobiliari, una font, nova il·luminació i quatre grans jardineres.

A més, el sòl de formigó incorporà color i formes arrodonides per suavitzar visualment l’estètica de la plaça i s’arranjarà la impermeabilització del ferm en les zones on es duen a terme les actuacions, per tal d’evitar filtracions a l’aparcament soterrani.

El projecte de remodelació i millora de la plaça Pere Torrent forma part del Pla Operatiu de Reconversió Turística de Lloret de Mar i finalitzarà durant el mes de juny.

Amb motiu de les obres s’ha restringit temporalment l’accés a l’aparcament de Pere Torrent i només podran accedir a l’aparcament els abonats, concessionaris i personal autoritzat; també hi haurà talls intermitents de circulació en l’accés cap al carrer Torrentó des de l’Av. Just Marlés.