Hostalric invertirà 25.000 euros en tres actuacions dels pressupostos participatius

Vista aèria d’Hostalric / Foto: JFG

L’Ajuntament d’Hostalric ha destinat 25.000 euros als pressupostos participatius que queden repartits de la següent manera: 1. Arranjament del Parc Güell: 9.000 euros; 2. Millores a les instal·lacions esportives: 10.000 euros i per a la creació de la Brigada Jove: 6.000 euros. En total s’han votat 44 propostes que van fer arribar els ciutadans i que van ser avaluades i aprovades per la comissió permanent dels pressupostos participatius.

 

Cada veí d’Hostalric ha votat fins a quatre dels projectes proposats, del 15 al 31 de juliol. En total, ha participat en aquest procés un 2,95% persones del cens, format per 3.289 veïns majors de 16 anys.

A les propostes presentades s’hi han aplicat els criteris que marca el reglament de pressupostos participatius com ara necessitats bàsiques, persones beneficiades, estratègia i votació popular.
A partir d’ara, els tres projectes guanyadors seran avaluats pels tècnics municipals que redactaran un projecte d’execució. La intenció de l’Ajuntament és poder executar aquestes propostes aquest any.