Denuncien 42 conductors durant un dispositiu de prevenció d’accidents de motos a la Selva marítima

Mossos d’Esquadra

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de Girona, sector de Sant Feliu de Guíxols, van realitzar els dies 23 i 24 de febrer un dispositiu especial per prevenir els accidents de trànsit de motocicletes.

El dispositiu es va fer a les carreteres GI-681 i GI-682, entre els termes municipals de Lloret i Tossa de Mar, on en total es van denunciar administrativament 41 conductors.

A més de les denúncies administratives, els mossos van denunciar penalment un motorista de 46 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Badalona, que va sortir de la via a la GI-682, prop de Lloret de Mar (La Selva). Quan li van fer la prova d’alcoholèmia va donar un resultat positiu de 0.83 mg d’alcohol per litre d’aire expirat, taxa que triplicava el límit màxim permès.

Aquests controls s’emmarquen dins el dispositiu PREMOT que porten a terme els mossos d’esquadra, com estratègia operativa de vigilància als motoristes que poden ser infractors, però també com a víctimes d’infraccions de tercers, amb la voluntat de reduir la sinistralitat dels vehicles a motor de dues rodes.