Gisela Saladich torna a encapçalar la llista de Tossa Unida – Independents de la Selva

Gisela Saladich / Facebook

Tossa Unida – Independents de la Selva (TU-IdS) ha escollit a Gisela Saladich Parés com a cap de llista per a les eleccions municipals que se celebraran el proper 26 de maig.


Tossa Unida de Tossa s’ha decidit a renovar la confiança en Gisela Saladich, actual alcaldessa del municipi, per encapçalar el nou projecte del partit per als propers quatre anys, un projecte basat en la gestió responsable dels assumptes municipals, la transparència i la participació ciutadana.

Sergi Bruna, portaveu de TU-IdS, ha explicat que la llista del partit recull moltes sensibilitats diferents, és una mostra àmplia dels veïns i veïnes que volen dedicar una part important del seu temps a la gestió de la població. La llista l’integren persones vinculades al municipi i compromeses amb la millora de la qualitat de vida dels veïns i veïnes.

És una aposta per l’obertura a les noves generacions de tossencs que lluiten per obrir-se camí i volen millorar el seu poble. La candidata, Gisela Saladich, ha acceptat la decisió del partit «desprès de meditar-ho molt», ha manifestat.

«No puc negar que la vida municipal m’agrada, però havia decidit plegar a l’acabar el present mandat» va afegir. «Els projectes posats sobre la taula pels companys i una aposta per una continuïtat renovadora m’han decidit a assolir el repte i encapçalar novament la llits de TU-IdS a l’ajuntament de Tossa de Mar. Vull aportar la meva ajuda a enllestir i consolidar la feina iniciada l’any 2011 de fer una acció de govern municipal diferent, més propera als ciutadans, transparent, sense crispació».

Des del primer dia de govern de TU-IdS hem apostat per un govern municipal integrador, de 13 regidors. Fins a la data no ha estat possible, hem fet avanços parcials, però no hem assolit aquest objectiu. Serà una de les fites per al nou mandat. «Tenim programa, tenim equip i tenim il·lusió», va manifestar Sergi Bruna, portaveu de TU-IdS.