Miguel Moreno és el candidat del Partit Popular Català a l’alcaldia de Lloret de Mar

Miguel Moreno

Miguel Moreno, de 63 anys, és el candidat del Partit Popular Català (PPC) a l’alcaldia de Lloret de Mar en les properes eleccions municipals del 26 de maig, tal i com ha confirmat el president provincial del PPC de Girona, Enric Millo.

Millo ha explicat que «amb el nomenament de Miguel Moreno com a cap de llista a Lloret de Mar, encetem una nova etapa del partit a la localitat, amb un nou equip i, sobretot, amb molta il·lusió». En aquest sentit, Enric Millo ha destacat que «Moreno és el millor candidat que podríem tenir i qui millor representa un projecte sòlid com el del Partit Popular a Lloret de Mar; és una persona molt vinculada al municipi, que té molta relació amb el seu teixit associatiu i molt implicada amb el dia a dia del poble, un gran coneixedor de la seva realitat i les seves necessitats».

Moreno, empresari en l’àmbit de la formació, ha format part de diferents empreses com a director comercial. President de l’ECU‐UA35 de Lloret Blau des de fa 22 anys, va ser l’impulsor de la instal·lació de càmeres a les urbanitzacions mitjançant els pressupostos participats de l’Ajuntament de Lloret de Mar.

Per tot plegat, el president provincial del PPC de Girona ha remarcat que «el proper 26 de maig els lloretencs i les lloretenques podran seguir confiant en el Partit Popular, mitjançant una candidatura que representa un projecte bo i en positiu per donar solució als problemes reals dels veïns i veïnes de la localitat».