Salitja acollirà l’Aplec de la Mare de Déu de les Fonts aquest diumenge

El veïnat de Salitja (Vilobí d’Onyar) acollirà l’Aplec de la Mare de Déu de les Fonts el proper dia 2 de setembre. Enguany els actes s’iniciaran de bon matí, a les nou, amb una sessió de petanca local al paratge de les Fonts. La tradicional missa solemne, que comptarà amb l’acompanyament del grup Bímec, i que es farà a l’entorn de la capella de Les Fonts, es celebrarà a un quart d’una del migdia.

 

Amb tot, un dels actes que congrega més assistents és el tradicional dinar popular que es serveix al mateix paratge natural de Les Fonts. Els arrossaires d’Argelaguer són els encarregats d’elaborar el menú d’aquesta festa, que consistirà en arròs, pollastre, postres, vi, aigua, cava i cafè.

Els actes es reprendran a la tarda amb Rés del Sant Rosari a l’Ermita, a partir de dos-quarts de cinc, i tot seguit hi haurà una audició de sardanes amb la Principal de Banyoles. El punt i final a la festa d’enguany el posarà el grup d’havaneres Arjau.

Tots els actes se celebraran a l’entorn natural de Les Fonts de Salitja i es disposarà de cadires per a tothom. En cas de pluja, l’aplec es traslladarà al pavelló de Sant Dalmai. Aquest acte està organitzat per la Comissió de Festes de Salitja i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilobí d’Onyar, Salitja i Sant Dalmai.