Santa Coloma fa millores als centres educatius abans de l’inici del curs escolar

A l’escola Sant Salvador d’Horta s’han canviat les finestres de 4t, 5è i de l’aula d’Anglès i s’hi han posat cortines per amortir els reflexes que es produeixen a les PDI (pissarres digitals). A més, s’ha pavimentat el pati que dóna al Passeig de Sant Salvador que era un lloc on s’hi feien molts bassals quan plovia.

 

També s’ha canviat el terra i s’ha posat parquet, a una aula de l’edifici de les monges i a les aules de l’antiga casa de vicari, i a les que donen al pati de la Llar Tabalet s’hi ha instal·lat aire condicionat.

A l’escola d’adults s’ha comprat mobiliari per equipar les aules, canviant les taules i cadires que estaven i eren incòmodes.

A més, durant l’estiu, la brigada i els conserges han anat realitzant obres de manteniment i de millora dels edificis, com repicar parets que hi havia humitats, pintar, posar barana a l’alçada dels petits.

Aquest estiu, també, en una junta de govern i per decret d’alcaldia, es van aprovar les subvencions a les escoles i a l’AMPA, que es mantenen amb la mateixa quantitat de l’any anterior.