C’s acusa l’alcaldessa de Tossa de «cínica i populista» per la renúncia de la paga extra de Nadal

L’alcadessa de Tossa Gisela Saladich

El dirigent de Ciutadans (C’s), Fran Hervías, i veí de Tossa de Mar ha acusat a l’alcaldessa, Gisela Saladich, de «tenir una actitud cínica» davant l’anunci de renunciar a la paga extra de Nadal. «S’ha de tenir molt de cinisme per fer aquest anunci populista a la premsa quan és l’alcaldessa que més s’ha pujat el sou de tot Catalunya».

 

En aquest sentit, Hervías recorda que «la primera decisió que va prendre l’alcaldessa només accedir al poder l’any passat va ser apujar-se el sou un 133%. El cost total pel poble de Tossa del sou de l’alcaldessa són 61.146,76 euros l’any, és a dir, 3.495 euros al mes per 14 pagues més la seguretat social», assegura Hervías.

En aquest sentit, Hervías que ja va denunciar el sou de l’alcaldessa al Síndic de Greuges, assegura que «el sou equival al d’un subdirector general quan a la senyora Saladich no se li coneix cap tipus d’estudis superiors i el municipi amb prou feines arriba als 6.000 habitants».

Finalment, el dirigent de C’s ha emplaçat a l’alcaldessa a posar-se un sou «amb la realitat social que viu el municipi i a la feina real que ella exerceix per un municipi de 6.000 habitants».