El Consell Comarcal de la Selva signa un conveni de col·laboració amb La Selva TV

Salvador Balliu, David Molero i Miquel Tomàs / Consell Comarcal de la Selva

El Consell Comarcal de la Selva ha signat un conveni de col•laboració amb La Selva TV aquest dijous al matí. La signatura ha anat a càrrec del mateix president de l’ens selvatà, Salvador Balliu i dels gerents de La Selva TV, David Molero i Miquel Tomàs. D’aquesta manera, el canal digital es consolida com el mitjà audiovisual de referència a la comarca.

El president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu, s’ha mostrat satisfet ja que «un mitjà que doni cobertura informativa a la Selva, dona valor a la comarca».

Per la seva banda, David Molero i Miquel Tomàs, gerents de La Selva TV han destacat que «la signatura del conveni de col•laboració amb el Consell Comarcal de la Selva representa una fita assolida i ens anima a seguir treballant en la mateixa línia i ampliar horitzons».

La Selva TV emet íntegrament els seus continguts per internet. Amb més de 1.200 vídeos penjats a la xarxa des del setembre del 2015 i amb una mitjana de 8.500 visites diàries, amb pics d’11.000, a la pàgina web de laselvatv.cat, el canal digital ha arrelat al territori.

La programació de La Selva TV inclou actualitat informativa i espais com el Temps (amb Rafa Balaguer, col•laborador del programa Cuarto Milenio, amb Iker Jiménez, de La Cuatro), Converses a mig mandat (programa d’anàlisi sobre el transcurs de la legislatura amb els alcaldes de la comarca), L’entrevista amb personatges rellevants a la comarca) o cobertures especials de Fires i Festes Majors.

Una de les característiques de la Selva TV és l’ús de les xarxes socials. Amb 4.760 seguidors a Facebook i 1.060 a Twitter, el canal digital informa a l’instant dels diferents esdeveniments als quals dona cobertura.

La SelvaTV té la seva seu a Hostalric i compta amb dues unitats mòbils. El canal digital forma part del grup Nosolomedia, una productora audiovisual que dona feina a vuit persones i que ofereix continguts a altres televisions com TV Tossa i que subministra habitualment imatges a TV3. Nosolomedia també dona cobertura, com a televisió oficial, a les eFires (les fires ecològiques de Catalunya) i és la televisió oficial de l’espectacle teatral de Fel Faixedas ‘Bona nit, benparits!’ i del Campus Melcior Mauri Costa Brava.

La productora està pendent d’obrir un altre televisió comarcal que emetrà íntegrament per internet.