L’Ajuntament de Vilobí s’adhereix a l’ADF Farners-Sils-Argimont

Després de formalitzar-se oficialment l’entrada de Vilobí d’Onyar a l’Agrupació de Defensa Forestal (ADF) Farners-Argimont-Sils, s’ha organitzat la primera reunió amb els voluntaris. Salvador Martí, regidor de Governació, ha explicat que «inicialment, el cos comptarà amb un total de tres caps de colla i un total de vuit components».

 

A partir d’ara, ha continuat, se’ls hi tramitaran els carnets i després es realitzaran els corresponents cursos de formació amb els bombers. Un cop finalitzi aquesta formació, el cos de voluntaris del municipi ja estarà format per a fer front a les possibles situacions com ara incendis. Al cos de voluntaris que integraran l’ADF del municipi també hi haurà representació del cos de vigilants municipals i d’altres regidors de l’Ajuntament. En total, Martí ha avançat que està previst un cos de voluntaris de 15 persones del municipi.

En el ple ordinari del mes de març de l’Ajuntament de Vilobí es va aprovar per unanimitat aquesta proposta on es manifestava la voluntat d’adhesió de l’Ajuntament de Vilobí d’Onyar a l’Agrupació de Defensa Forestal Farners-Argimont-Sils. Així mateix, l’acord preveia nomenar el regidor de Governació, Salvador Martí, com a representant de l’Ajuntament a aquesta Agrupació.