Els Bombers de la Generalitat treballen en un incendi forestal a Sant Feliu de Buixalleu

A les 15.13 hores els Bombers de la Generalitat han estat alertats d’un incendi forestal al costat de la carretera Gi-553 punt quilomètric 5, a Grions, un nucli de població de Sant Feliu de Buixalleu. S’han mobilitzat una trentena de dotacions terrestres amb el suport d’11 mitjans aeris. L’incendi ha anat avançant en direcció el Barranc de Noalard, i en el seu avanç ha anat llençant focus secundaris a uns 30-40 metres de distància per davant de perímetre. Els Bombers treballen intensament en el cap de l’incendi per evitar, precisament, que el foc pugui arribar fins el barranc.

Segons informa el cos dels Mossos d’Esquadra, com a mesura preventiva s’han desallotjat sis persones de la casa de colònies Can Vendrell i s’ha recomanat el confinament dels veïns de la urbanització Riuclar.

Com a conseqüència del foc, la carretera Gi-553 està tallada en els dos sentits de la marxa entre els quilòmetre 0 i el 6. Es fan desviaments per les carreteres Gi-552 i C-35.

Fins al lloc, a més, s’han desplaçat una desena de patrulles del cos dels Mossos d’Esquadra, tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques, i efectius de les Agrupacions de Defensa Forestal, entre d’altres.