El CCS va organitzar una jornada de gestió dels residus municipals

Foto: Consell Comarcal de la Selva

El Consell Comarcal de la Selva (CCS), conjuntament amb l’empresa mixta Serveis Mediambientals NORA, SA, va organitzar una jornada informativa sobre la gestió dels residus municipals comercials. Aquesta sessió estava adreçada als regidors de Medi Ambient de la comarca de la Selva.

 

En el transcurs d’aquesta sessió, tècnics i regidors van posar sobre la taula l’estat actual de la gestió dels residus municipals a la comarca, i més concretament la gestió específica dels residus comercials. La jornada també va servir per donar a conèixer la tasca que s’ha fet des de l’ens comarcal i NORA amb referència al residu comercial, la necessitat de regular-lo aplicant el criteri “qui contamina paga” i de controlar-lo a través de la inspecció i, si cal, la sanció, donant compliment a la legislació actual en matèria de residus municipals.

El Consell Comarcal es va comprometre a treballar per establir unes línies d’actuació comarcal i donar en tot moment el suport necessari als municipis que ho requereixin.

En la sessió, que es va celebrar el dimarts 5 de juny a la sala d’actes del Consell Comarcal de la Selva, hi varen participar un total de 18 municipis.