L’1 de juliol entrarà en servei el Centre Mediambiental de Fenals

Platja de Fenals

Tot està a punt perquè el centre mediambiental de Fenals comenci a funcionar aquest proper 1 de juliol i ho farà amb moltes activitats que s’estan acabant de preparar. Per una banda el centre ofereix un casal de dia per a totes aquelles persones que no han pogut apuntar als nens i nenes al casal. Es basarà en activitats relacionades amb la natura i va destinat a nens i nenes que tinguin entre 6 i 11 anys. Santi Escartín és el responsable del centre. Les inscripcions al casal ja estan obertes i es poden formalitzar trucant al telèfon 670 29 32 65.

 

Però el centre mediambiental de Fenals ofereix encara més activitats a través d’una escola de busseig on s’oferiran els cursos tradicionals però que també servirà per prendre dades del medi i participar en diferent tipus de projectes. Un d’aquests projectes és per exemple el que tira endavant el Consell Superior d’investigacions Científiques i que porta com a títol «Observadores del mar». Però el centre col·labora també amb altre tipus d’iniciatives.

Així doncs el proper dia 1 de juliol el Centre Mediambiental ubicat a Fenals obrirà les seves portes amb una oferta ben variada per a tothom que s’interessi per la natura. I és que un dels objectius principals és precisament fomentar el respecte pel medi ambient.

Text i foto: Nova Radio Lloret