El Consell Comarcal de la Selva posa en marxa la nova deixalleria supramunicipal de la Cellera de Ter

Consell Comarcal de la Selva

El Consell Comarcal de la Selva posa en marxa el nou servei de deixalleria supramunicipal a la comarca aquest dissabte, 3 de febrer de 2018, que compartiran els ajuntaments d’Anglès, la Cellera de Ter i Amer.

Es tracta de la deixalleria supramunicipal de la Cellera de Ter, una iniciativa promoguda per la voluntat dels tres municipis veïns d’oferir un servei més ampli i de menor cost als seus conciutadans.

El conseller de Medi Ambient, Josep Roquet, ha explicat que des de l’any 2018 fins a l’actualitat tots tres municipis disposaven del seu propi servei de deixalleria amb horaris força reduïts i, en canvi, amb el nou servei tots els veïns i veïnes d’Amer, Anglès i la Cellera de Ter disposaran d’un total de sis dies d’obertura durant la setmana.

Amb aquesta ampliació d’horaris i majors facilitats, els tres ajuntaments associats aspiren a absorbir tota la varietat de residus domèstics i comercials que no disposen d’un servei específic a la via pública, és a dir, tots aquells que no són fracció resta, o els constants adocaments de trastos en diferents indrets del municipi.

En el marc de la inauguració, que es farà aquest dissabte, 3 de febrer a partir de les 10h, s’oferirà una xocolata amb melindros per a totes aquelles persones que visitin la instal•lació en el seu primer dia de funcionament.

L’alcalde de la Cellera de Ter, Josep Sarsanedas, l’alcaldessa d’Amer, Maria Rosa Vila, i la d’Anglès, Àstrid Desset, juntament amb el conseller de Medi Ambient, Josep Roquet, assistiran a l’acte d’inauguració d’aquest nou servei de deixalleria supramunicipal.