L’atleta de Lloret de Mar Àngel Mullera es va imposar en el 29è Cros de Vidreres

Consell Comarcal de la Selva

Finalment la climatologia ha respectat el matí durant el qual s’ha disputat la 29a edició del Cros de Vidreres i ha permès als atletes gaudir d’un circuit en condicions excel•lents per a la pràctica del cros.

La cursa absoluta masculina ha tingut dos protagonistes clars. La jornada era de cros curt i els participants havien de completar 5.500 metres al llarg de 3 voltes, a la primera Jordi Rabionet (TR-Esports Parra) ha volgut donar la sorpresa imposant des del primer moment un alt ritme per veure si podia posar dificultats al principal favorit per aquesta cursa, Àngel Mullera (CA Lloret), que s’ha mantingut entre el grup capdavanter durant els primers 1.500 metres, però que a la segona volta ja anava al primer lloc que ja no ha abandonat fins a creuar amb clar domini la línea de meta. Al tercer lloc arribava el promesa del CA Palafrugell, Mourad El Krichi.

La cursa absoluta femenina ha estat dominada per les més joves, les atletes de la categoria Júnior. La primera posició era, després d’una intensa cursa, per a l’atleta del CN Olot, Clara Aulinas, per darrere d’ella la seva principal rival aquest matí i companya de categoria, Araya Monroy (CA Palafrugell). La tercera posició se l’enduia la veterana Anna Martínez, del CN Banyoles.

La més disputada ha estat la cursa de veterà masculí. En aquesta jornada, el vencedor ha estat Borja Sánchez (ACE Riudellots), que inaugura el seu comptador de victòries arribant a 5 segons per davant d’Ignasi Gironès (Barcelona Atletisme) i guanyant en una cursa on fins als darrers metres no es podia definir un guanyador clar. La tercera posició ha estat per Manuel Antúnez, del CA Santa Cristina.