Finalitzen les obres del carrer Costa Brava de Vidreres

Imatge del carrer Costa Brava

L’Ajuntament de Vidreres ha finalitzat les obres del carrer Costa Brava. Aquesta actuació es va dur a terme el dilluns dia 5 i el dimarts dia 6 de març respectivament, tal com havia programat prèviament l’equip de govern. Amb tot, les millora de diverses voreres i la senyalització d’aquesta zona ha comportat que aquesta actuació s’allargués gairebé durant una setmana. En aquest sentit però, el regidor d’Urbanisme, Eduard Adrobau, ha volgut destacar el fet que “les obres s’han fet en dilluns i dimarts perquè afectés el mínim als veïns de Vidreres”.

 

L’alcalde va manifestar que “s’ha intentat que aquestes obres afectessin el menys possible als comerços del municipi ja que per nosaltres el comerç n’és una de les grans prioritats. Per això a l’hora d’executar els projectes”

Aquesta actuació al carrer Costa Brava s’ha pogut dur a terme gràcies a les millores que s’han aconseguit amb l’empresa que va realitzar l’asfaltatge del camí de les Boires. En aquest sentit, ambdós representants municipals han explicat que “ens van oferir uns quants metres lineals més com a millores i vàrem creure oportú que les havíem d’utilitzar correctament”. Tal com han informat, aquestes millores s’han assolit en el concurs d’asfaltatge del camí de les Boires i les posteriors negociacions de pagament a curt termini que pot realitzar el consistori Vidrerenc.

Des del primer dia, l’actual equip de govern té present que s’ha de millorar el carrer Costa Brava, però es restava a l’espera que es definís què es volia fer. Així, gràcies a les millores que s’han pogut aconseguir s’han realitzat, al carrer Costa Brava, els treballs de: fresar el camí, aglomerar-lo i pintar-lo, sense cap cost per als vidrerencs. Amb tot però, també són conscients els representants municipals que “Aquesta és una mesura provisional i completament gratuïta a l’espera que es defineixi quin projecte es vol realitzar en aquest carrer, un dels més importants ha que travessa tot el centre urbà de la població”.

L’alcalde de Vidreres, a més, ha avançat que des del consistori es faran altres actuacions com l’arranjament de les voreres i pintar les diverses zones d’aparcament.

Millora d’espais municipals

D’altra banda, Adrobau ha assenyalat que durant els propers mesos s’arreglaran els trams de vorera més afectats d’aquest carrer, i es començarà a treballar en el replantejament de les zones verdes per tenir una visió més harmònica del municipi.

L’alcalde de Vidreres, Jordi Camps, i el primer tinent d’alcalde, Eduard Adrobau, assenyalen que, tal com ja varen avançar al seu dia quan varen entrar a l’Ajuntament de Vidreres, les prioritats del seu equip de govern “són les de millorar el poble amb centenars de petites actuacions, entre les quals hi ha la de millorar la imatge del conjunt de Vidreres”. Cal recordar que recentment l’equip de govern ha inaugurat la nova rotonda d’entrada al poble venint per la N-II i que, pròximament, s’iniciaran les obres de l’Antic Escorxador, que milloraran considerablement l’entrada per la banda de la carretera de Lloret de Mar.