L’Ajuntament d’Hostalric aprova la construcció d’un aparcament públic a Can Llensa

Es crearan 100 places d’aparcament amb un pressupost d’execució de les 761.400 €

Ajuntament d’Hostalric

El centre històric de la vila té problemes d’aparcament i des de l’Ajuntament s’ha posat fil a l’agulla per tal de crear cent places publiques a la zona que hi ha darrera de Can Llensa. El ple de l’Ajuntament ha aprovat amb els vots del PDeCAT i IC-Verds i l’abstenció d’ERC, el projecte bàsic i executiu d’urbanització amb un pressupost de 761.400€, IVA inclòs.

Aquest nou aparcament públic alliberarà de vehicles la plaça de can Llensa i la plaça dels Bous. Els terrenys on es construirà estan ocupats actualment per horts no conreats i algunes edificacions auxiliars que caldrà enderrocar.

D’altra banda, el ple de l’Ajuntament ha aprovat, per unanimitat, el projecte de remodelació de la Plaça dels Bous, molt propera a Can Llensa. El pressupost d’execució de l’obra, que es farà en tres fases, és de 298.000 €, IVA inclòs.

Plaça dels Bous / Ajuntament d’Hostalric

La primera fase, que començarà abans de l’estiu, consisteix en substituir la pavimentació d’empedrat actual per un de nou. La plaça dels Bous, situada on acaba la part emmurallada de la vila, forma part de l’inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya.

L’objectiu d’aquestes dues actuacions és que els vianants i els visitants puguin gaudir amb més comoditat dels espais emblemàtics de la vila.