La vila d’Hostalric s’omple d’esportistes per participar a la cursa de muntanya Hostrailric

La competició s’ha fet aquest matí amb prop de 500 inscrits

La Selva Comunica

La Hostrailric s’ha desenvolupat en un molt bon ambient, sense incidents i amb una climatològica que ha acompanyat. Com ha destacat l’alcalde d’Hostalric, Josep Antoni Frias “una vegada més la vila ha demostrat la gran capacitat que té per organitzar grans esdeveniments”.

A la cursa hi havia dues categories: l’Express, de 12 quilòmetres i el trail de 26. A les 9.00h, han sortit els participants a la trail, des de la porta de Barcelona. Mitja hora després ho han fet els participants a l’Express.  El punt d’arribada ha estat a dalt de tot del castell d’Hostalric. La cursa s’ha desenvolupat pels termes municipals d’Hostalric, Sant Feliu de Buixalleu i Massanes.

La Selva Comunica

Podi de guanyadors

Trail categoria masculina:
1er. Rubén Hernández
2on. Roberto García
3er. Carlos Galbardes
Trail categoria femenina
1a. Eva Montero
2a. Natàlia Rey
3a. Imma Boada
Express categoria masculina
1er. Lluís Tort
2on. Agustín Isún
3er. Aniol Vilaregut
Express categoria femenina
1a. Eugènia Miró
2a. Pili Ureña
3a. Jenny Arasil

La Selva Comunica

Premi local

Karen Mora i Jaime Arjona, en categoria Express i Jordi Pasqual en la categoria trail.
El trail de la Hostrailric és puntuable per la Selvatika, una lliga de quatre curses de muntanya que es fan durant aquest any a la comarca de la Selva.  La lliga és una competició individual que es basa en els resultats obtinguts en les quatre curses que formen el calendari de la competició. Les quatre curses que formen la lliga són la Trail Santa Brígida Up&Down Experience (Amer), la Hostrailric (Hostalric), la Puigdefrou Exhaust (La Cellera de Ter) i la Cursa Muntanya del Pa amb Tomàquet (Sta. Coloma de Farners).

La Hostrailric ha estat organitzat des de l’Ajuntament d’Hostalric, conjuntament amb el grup de corredors i aficionats al trail de la vila.