El Consell Comarcal de la Selva suspèn el transport escolar de demà divendres

El Consell Comarcal de la Selva ha suspès el transport escolar de demà divendres a causa de la neu que ha caigut a diverses poblacions en les últimes hores, segons ha informat el gerent del Consell Comarcal de la Selva, Joan Burjachs. Burjachs ha assenyalat que «aquesta decisió s’ha pres davant les advertències que s’han fet arribar a l’ens comarcal des de la Generalitat de Catalunya».

 

Amb tot, Burjachs ha remarcat que, «tot i la suspensió del servei de transport escolar, la decisió de suspendre o no les classes als diversos centres educatius de la comarca correspon a l’alcalde de cada una de les poblacions». Per tant, «el fet que no hi hagi transport escolar no implica que no hi hagi classe; això dependrà de cada municipi», ha insistit Burjachs.

El Consell Comarcal ha pres aquesta mesura de forma preventiva per evitar els problemes que es poguessin ocasionar, sobretot en el cas d’aquells autocars que fan rutes llargues. Algunes zones de la Selva, com ara la capital de les Guilleries, s’han llevat aquest dijous enfarinades a causa de la neu que ha caigut al llarg de la nit.