S’inicien les obres de millora a l’aparcament de Can Xardó, valorades en 204.000 euros

Una part de l’aparcament de Can Xardó / Ajuntament de Lloret de Mar

L’Ajuntament de Lloret de Mar ha iniciat aquesta setmana les obres de millores de l’aparcament de Can Xardó. Les obres de millora de l’aparcament consistiran en pavimentació amb mescla asfàltica de la totalitat de la zona de aparcament.

També, es millorarà de la circulació de vehicles invertint el sentit de circulació entre els dos nivells de manera que el desnivell existent es faci de baixada i no de pujada com fins ara.

A més, s’augmentarà el sistema de recollida d’aigües pluvials; millor delimitació de les zones de “no aparcament” amb la finalitat d’evitar els mals aparcaments; millora dels accessos de vianants amb la implantació de una nova escala, i la millora de la actual escala de sortida en direcció al CAP. Per últim, s’ampliarà l’enllumenat en alguns punts de les plataformes i col·locació de un enllumenat de abalisament en les tres escales. L’import total d’aquestes obres de millora és de 204.398 euros, IVA inclòs.

L’aparcament gratuït de Can Xardó, amb 140 places d’estacionament gratuït, es troba ubicat entre el CAP del carrer Girona i la masia de Can Saragossa i s’accedeix pel carrer Puig de Castellet, en el que hi ha entrada i sortida de vehicles, i també disposa d’una sortida per l’Av. Vila de Blanes.

Joan Bernat, regidor d’Urbanisme ha explicat que «l’execució de les obres es farà procurant mantenir sempre una part de l’aparcament obert per tal que els veïns hi puguin aparcar, excepte en moments puntuals».