Santa Coloma de Farners ofereix sòl industrial municipal a preus i condicions avantatjoses

Ajuntament de Santa Coloma

El ple de l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners, capital de la comarca gironina de La Selva, ha aprovat aquesta proposta amb els vots de CiU, PSC, ERC, Colomencs pel Canvi, PP i l’abstenció de CUP. Les parcel•les que surten al mercat a un preu de sortida de 180 euros el metre quadrat, estan situades al polígon industrial de Mas Llorenç.

Des de l’any 2009, l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners ha ofert aquests terrenys que en un principi tenien un preu de sortida de 300 euros el m2. Posteriorment s’han anat baixant de preu, per atraure les empreses, fins arribar a la darrera oferta que és de 180 euros. Les dues finques que ofereix a l’Ajuntament tenen una extensió de 19.000 m2, repartides en parcel•les mínimes de 2.000 m2.

Aquesta venda diferida que proposa l’Ajuntament per a la instal•lació d’empreses estableix cinc anys de carència per a les empreses interessades, durant els quals no s’haurà d’efectuar cap pagament a l’Ajuntament. El pagament es farà en cinc anualitats d’igual import, a partir del sisè any natural següent al de l’adjudicació del contracte.

La intenció de la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament és donar a conèixer aquesta oferta a nombroses empreses a través d’un enviament de mailings.
El polígon industrial de Mas Llorenç de Santa Coloma de Farners està situat en un punt estratègic quan a comunicacions ja que està molt a prop de l’Eix Tranversal de Catalunya, la N-II , l’autopista AP-7 i l’estació de ferrocarril.