Tossa aprovarà un pressupost de prop d’11 milions d’euros per a l’any 2017

Avinguda Costa Brava de Tossa de Mar

L’equip de govern de Tossa de Mar té la intenció d’aprovar el proper dilluns, 12 de desembre, el pressupost per a l’any 2017, que ascendeix a 10,9 milions d’euros. D’aquests diners, 507.500 € es destinaran a inversions.

Algunes d’aquestes seran els treballs de millora al Parc de Sa Riera (50.000 €); millores al Museu Municipal (30.000 €); als lavabos públics de tot el municipi (60.000 €); treballs de reforma de la coberta del pavelló municipals (50.000 €); la compra de càmeres de vigilància per a les entrades del municipi (50.000 €); o les obres del nou consistori (210.000 €) per a millorar el bon funcionament de l’administració local, optimitzar costos i mancomunar serveis, ubicant tot l’Ajuntament a l’edifici La Nau.

Algunes d’aquestes inversions donen resposta a suggeriments i peticions que el sector privat va fer durant les Trobades de Tardor, les sessions entre consistori i empresaris privats de la població que serveixen per intercanviar opinions i idees amb l’objectiu de millorar Tossa de forma conjunta.

La regidora d’Hisenda, Turisme i Promoció, Maria Àngels Pujals, afirma que «l’objectiu principal d’aquest pressupost és donar millor serveis als nostres vilatans i visitants. Ampliem el pressupost de turisme, promoció turística i comerç, activitats culturals, festes tradicionals i joventut, abalisament de platges, neteja de les franges perimetrals o recollida del vidre, entre d’altres temes». A més, afegeix que «si la liquidació del pressupost de l’any 2016 compleix les previsions, es podria augmentar l’import destinat a inversions, però preferim ser prudents».

Pujals assenyala que «podem resumir aquest pressupost com el pressupost de les 3S: serveis als vilatans i visitants; serietat de l’equip de govern amb els diners de tots i la gestió de la despesa i sostenibilitat en tots els àmbits de les competències municipals». La regidora conclou que les ordenances fiscals no es modificaran de cares a l’any 2017.

Font: Ajuntament de Tossa de Mar