Breda posa en funcionament un aparcament gratuït per a 60 vehicles

Ajuntament de Breda

Ajuntament de Breda

El passat divendres 25 es va obrir als usuaris l’aparcament de vehicles del carrer Santa Victòria. Aquest nou espai d’aproximadament 1.500 metres quadrats proporcionarà unes 60 de places d’aparcament lliure i gratuït al centre del municipi.

Els treballs han consistit en l’adequació del solar entre els carrers Santa Victòria i Marcel·lí Trunas, aplanant el terreny i aplicant una capa de subbase compactada per a l’adequació del ferm. L’aparcament tindrà entrades per aquests dos carrers, mentre que només es podrà sortir pel carrer Santa Victòria.

Canvis a la circulació

Aprofitant l’obertura d’aquest aparcament s’han posat en marxa diferents mesures per regular i millorar la circulació d’alguns carrers, així com la seguretat dels vianants. D’aquesta manera ara es prohibeix l’aparcament als carrers Santa Anna i Sant Salvador. Per altra banda, el carrer Marcel·lí Trunas passa a ser d’una sola direcció. Els vehicles que entrin a aquest carrer hauran de sortir pel carrer Santa Victòria, travessant l’aparcament. La circulació al carrer Nou també es regula, ja que s’instal·laran pilones a la zona més ampla del carrer per a evitar els estacionaments a la vorera que es produeixen actualment.

Per altra banda, les afectacions també s’extenen al carrer Raval Salvà, on també està prohibit aparcar. Els vehicles usuaris d’aquella zona tenen com a alternativa més propera l’aparcament públic de La Miranda.