L’Ajuntament de Vilobí instalarà gronxadors a Salitja proximament

L’alcaldessa de Vilobí d’Onyar, Olga Guillem, va informar a finals del passat mes de desembre que s’intalaran gronxadors a la
població de Salitja els propers dies, tal com ja va avançar durant la campanya electoral de les eleccions municipals del passat mes de maig.

Ara bé, segons un comunicat de l’Ajuntament, el que seria convenient és que el petit col∙lectiu de pares i mares que estan en desacord sobre la ubiació dels gronxadors es posin d’acord amb les dues associacions que hi ha a aquesta població. Guillem ha explicat que els dos dels regidors de l’equip de govern responsables d’aquesta població, la Mercè Sais i en Joan Vinyolas, s’han reunit diverses vegades amb els responsables d’aquests dos col∙lectius.

Tan és així que fins i tot, els responsables d’aquestes dues associacions del poble de Salitja varen poder participar en la tipologia de gronxadors que s’hi havien d’instal∙lar durant el procés de selecció d’aquest mobiliari.

Amb tot, el que sembla que no acaba d’estar clar és la ubicació ja que tan els responsables de la comissió de la Festa Major i els de la Fira de la Botifarra Dolça no veuen amb bons ulls la ubicació proposada pels pares ja que això afectaria l’espai on s’hi instal∙la el bar i la carpa per la Festa Major d’aquest poble.

Per tot això, l’alcaldessa de Vilobí d’Onyar insta a que els pares i mares d’aquests nens que varen entrar aquesta instància a l’Ajuntament aquest dijous, dia 23 es reuneixin amb els representants de les dues associacions de Salitja i es posin d’acord en la
ubicació d’aquest mobiliari infantil. Amb tot però, Guillem ha assenyalat que “ des de l’equip de govern estem disposats a reunir‐nos amb les dues associacions i els pares i mares d’aquests infants i a trobar‐hi una solució”.