Lloret aconsegueix un nou cicle formatiu en grau superior d’animació d’activitats físiques i esportives

Ajuntament de Lloret

Ajuntament de Lloret

La Generalitat de Catalunya ha concedit a Lloret de Mar la realització del Cicle Formatiu en grau superior d’animacions físiques i esportives pel curs 2016-2017; aquest curs superior es suma al Cicle Formatiu Superior en gestió d’allotjaments turístics.

Ambdós formacions s’ofereixen amb el mètode dual, és a dir, les formació del primer curs és 100% al centre educatiu i el segon, amb un 80% d’hores pràctiques en empresa.

A més al municipi també ofereix cicles en grau mitjà i de règim especial: el cicle formatiu de grau mitjà de tècnic en cuina i gastronomia, el de règim especial de futbol i futbol sala, iniciats el curs 2007-2008, i el cicle formatiu de grau mitjà de conducció d’activitats fisicoesportives en el medi natural, iniciat el curs 2008-09.

Des del 2013-2014 Lloret de Mar també disposa d’altres cicles com són el cicle de règim especial en salvament i socorrisme, a l’institut Rocagrossa, i el cicle formatiu de grau mitjà de tècnic en serveis en restauració, que s’imparteix al Institut Coll i Rodés.

Durant aquest mes de maig s’inicien les preinscripcions per aquests cursos formatius, concretament del 18 al 25 de maig pels cicles de grau mitjà i del 25 de maig al 1 de juny, pels cicles en grau superior.