Els comerciants inicien la campanya de Nadal

S’acosten les festes de Nadal i, per tant, comença una època de compres. Per això les associacions de comerciants de la vila han començat campanyes amb l’objectiu de potenciar que la gent compri als establiments del municipi. L’Associació de Comerciants de Lloret de Mar durà a terme dues accions solidàries a través de la targeta Lloret Comerç i l’Obra Social de la Caixa. D’una banda, un percentatge de la compra anirà destinada a la Fundació Lauretum, que ajuda els malalts d’Alzheimer. D’altra banda, per un nombre de compres determinat, es regalarà al client una ampolla de cava de les Alegries, que l’associació ha comprat al veïnat de la zona que es dedica a mantenir una part important del patrimoni cultural i arquitectònic de Lloret.

 

El president, Francesc Alsina, considera que realitzar campanyes a través de la targeta Lloret Comerç és “eficaç i senzill” i “s’entreguen premis de manera directa, sense sortejos”. A més, amb la targeta Lloret Comerç també es podran aconseguir entrades per veure l’espectacle “Valsos i Polques de Viena i Girona”, a càrrec de l’Orquestra de Cambra de l’Empordà, o espatlles de pernil ibèric i viatges per als més petits en el Carroussel de la plaça Pere Torrent.

Com cada any, per incentivar les vendes, durant les festes de Nadal els comerciants organitzaran diferents activitats, com ara un taller de tions el dia 17 o la rua del Pare Noel els dies 23 i 24. I també com cada any, l’associació també col·laborarà amb Cáritas amb una aportació econòmica.

Segons Alsina, cal conscienciar els lloretencs que poden fer totes les compres de Nadal al municipi, sense necessitat d’anar a buscar res a fora. En aquesta línia, iniciaran una campanya conjunta amb els botiguers del Mercat Municipal sota el lema Compra fresc, compra natural, compra a Lloret. Alsina recorda que l’Associació ven loteria de Nadal a tothom qui en vulgui. El número és el 66.877.

Els comerciants del Molí, el Rieral i Can Sabata

Qui també es mou per les festes de Nadal és l’associació de comerciants del Molí, el Rieral i Can Sabata. L’entitat sortejarà un total de 13 paneres entre tots els clients. Les butlletes s’entreguen de manera gratuïta a tothom que compri en algun establiment de la zona.

La presidenta, Betty Fernández, destaca que l’objectiu és doble: “D’una banda, reactivar la nostra economia i, de l’altra, ajudar els que més ho necessiten, ja que molta gent està a l’atur i nosaltres els regalem les butlletes a cost zero, fent la compra diària al forn, a la carnisseria o a la ferreteria”. 

Text: Nova Radio Lloret